کلینیک مشاوره شرق تهران02177249607

وبلاگی با هدف اطلاع رسانی درباره راهنمایی و مشاوره تلفنی، دارای مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، تحت مدیریت امین میرموسوی( روانشناس مناطق عملیاتی جنوب کشور - شرکت نفت)

کلینیک مشاوره شرق تهران02177249607

وبلاگی با هدف اطلاع رسانی درباره راهنمایی و مشاوره تلفنی، دارای مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، تحت مدیریت امین میرموسوی( روانشناس مناطق عملیاتی جنوب کشور - شرکت نفت)

مشاوره تلفنی طلاق

.......دیده پوشیدن نمی داند، دریغ!




نوشته : امین میرموسوی


در حال حاضر شمار اندکی از طلاق ها به طور دو جانبه هم از سوی مرد و هم از سوی زن-انتخاب می شوند و بیشترین نوع طلاق که رواج دارد تمایل یا انتخاب دو جانبه نبوده که به دنبال آن یک یا هر دو طرف احساس درماندگی می کنند و خشم و سرزنش ، احساس بی عدالتی و کمبود احترام به خود ، زوج یا  زوجین را در بر می گیرد.


به هر حال افراد پس از طلاق با احساس های متعارضی مواجه هستند . عوامل استرس زای پس از طلاق را نمی توان جدا از ارزش های اجتماعی شکل دهنده آنها در نظر گرفت. معمولا یکی از احساس هایی که افراد تجربه می کنند خودارزیابی همراه با احساس گناه است. در این مرحله مراجعان ما در مراکز مشاوره در حال بررسی راهی که رفته اند، هستند.گاه احساس خشم می کنند، گاه احساس یاس و نومیدی و یا احساس گناه.


البته این احساس ها بستگی دارد به این که افراد شروع کننده طلاق باشند یا خیر؛ افراد شروع کننده معمولا کنترل بیشتری بر روند طلاق دارند و افرادی که خود، آغازگر طلاق نیستند در بازسازی سلامت روان خود با مشکل بیشتری روبرو هستند به خصوص در مورد زنان که دلواپسی و نگرانی از بابت زندگی و آینده فرزندان خود را دارند، دلواپسی از عدم حمایت در جامعه و احیانا خلاء های قانونی که این امر موجب می شود تا تنش ها حتی بیشتر گردد.


یکی از تنش هایی که در این میان تجربه می شود ، وضعیت فرزندان خانواده هایی است که در گیر و دار طلاق والدین مشغول تحصیل هستند و به ویژه در مقطع ابتدایی به سر می برند به ظاهر وانمود می کنند که وضعیت حضانت مشخص شده و برای مدرسه جای نگرانی نیست اما قطعا برای معلم دانش آموز و سایر مسئولین مدرسه نگران کننده است نه این که آنها به این بیاندیشند که والدین در چه شرایطی هستند بلکه با ابراز احساسات فرزندشان در مدرسه مواجه اند با ناراحتی هایی که ابراز می کند و چه خوش خیال که والدین او را از ابراز هر گونه مشکلی و احساساتی منع  می کنند تا مبادا چیزی از رفتارهای والدین افشا شود اما او همه را می بیند و اگر هم به زبان نیاورد ،رفتارش خود گویای همه چیز  هست و او بزرگسالی نیست که بتوان او را از حقیقت بازنگه داشت ؛ شاعره ای چه خوش گفت: «..... دیده پوشیدن نمی داند ،دریغ».


-به هر صورت ، به زوجینی که قصد جدایی دارند و به خصوص اگر این قصد، صرفا از سوی یکی از طرفین است، توصیه می گردد از حامی ساختن فرزند و تخریب شخصیت همسرشان اجتناب کنند این نه تنها کمکی به آنها نمی کند که خیلی زود اطرافیان خود را از مبارزه ی جاهلانه ای که پیش گرفته اند، آگاه می سازد.

-اگر طلاق از سوی یکی از زوجین آغاز می شود لااقل طرف مقابل برای حفظ سلامت خود بکوشد تا از شرایطی که هر اقدام عجولانه ای می تواند شرایط بدتری را رقم بزند، برحذر بماند.


مشاوره تلفنی خانواده:9092301285



مشاوره ازدواج، روان شناسی ازدواج،روانشناس طلاق و آسیب های پس از طلاق،روانشناس طلاق،تلفن روانشناس کودک،تلفن روانشناس ازدواج، تلفن روانشناس در تهران،تلفن روانشناس:9092301285،تلفن روانشناس خانواده:9092301285،تلفن روانشناس در تهران:9092301285

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد